Om Dollarbits.com

Velkommen til min refinansieringsblogg! Her kan du finne svaret på alle de spørsmålene du har om refinansiering. Kort fortalt så er refinansiering å samle flere lån i en bank. Fordelene med dette er muligheten for lavere rente, og bedre oversikt over egen økonomi.

Stadig flere nordmenn sliter med høy forbruksgjeld som de ikke kan håndtere. Ikke alle disse er klar over at det eksisterer et alternativ til høye renter. Refinansiering er en undervurdert løsning som flere bør velge. Derfor har jeg laget en blogg der jeg deler mine erfaringer med denne typen lån.

Jeg har selv opplevd hvor positivt refinansiering kan være for privatøkonomien. Nå vil jeg gjerne dele mine tips med andre som opplever tilsvarende utfordringer. I tillegg vil jeg komme med gode råd rundt andre aspekter ved personlig økonomi. Dette er et tema jeg har stor interesse for, og ønsker å skrive om. Jeg er alltid åpen for tilbakemeldinger, og spørsmål fra publikum. Håper dere liker bloggen!